Marieke Henselmans

MARIEKE HENSELMANS publiceert al jaren over geldzaken en krijgt steeds een positieve pers. In vele recensies (van Margriet, de Telegraaf, en Trouw tot NRC) wordt zij geprezen om haar opgewekte schrijfstijl, verdieping in de onderwerpen, haar humor en het feit dat ze nooit aan het moraliseren slaat. Van haar hand verschenen een twintigtal titels, van ‘Consuminderen met kinderen’ in 1999 (de vijfde herziene editie loopt nog steeds) tot Bespaarkalenders, ‘Goed met geld’ voor het Nibud, ‘Eigenwijs aflossen’ en ‘Vrolijk besparen’. Van haar boeken werden er in totaal ruim meer dan 130.000 verkocht!

Ze schrijft of schreef voor het Financieel dagblad, Genoeg Magazine, Zin Magazine, Plus, AD (12 jaar) en de Volkskrant, en twittert regelmatig op @Mariekebespaart. Twee seizoenen presenteerde zij samen met Peter van der Vorst het veelbekeken tv programma Geen cent te makken. (1,4 miljoen kijkers).

Uitgeverij Meer dan Genoeg

Uitgeverij Meer dan Genoeg.In het voorjaar van 2024 is Henselmans ook uitgever, van eigen- en andermans boeken. Uitgeverij Meer dan Genoeg brengt boeken die de lezer op weg helpen sterker te staan tegenover de commercie. In ‘Consuminderen met kinderen’ voor het jonge gezin, in ‘Laat je niet kisten door de commercie’ over alles rond de uitvaart. Haar boeken zitten altijd vol ervaringsverhalen: goede ervaringen als inspiratie, slechte als waarschuwing. Henselmans werkt aan een nieuw project over ‘Wat te doen na je pensioen’ qua wonen, zorg (geven of krijgen). Wilt je ervaringen delen? Neem contact op! 

Lezingen

Marieke Henselmans wordt veel gevraagd voor het geven van WORKSHOPS en LEZINGEN bij bibliotheken, bedrijven, banken en allerlei soorten instellingen. Zij inspireert mensen die wat meer uit hun geld willen halen, maar ook schuldhulpverleners, uitvaartondernemers, Kamerleden, beleidsmakers en politici. Zij zorgt met haar informatie, creativiteit, en humor voor een zinvolle en bijzondere lezing, live of online, over de volgende onderwerpen:

  • De betaalbare uitvaart, laat je niet kisten door de commercie (soms 100 deelnemers!)
  • Goed voorbereid door een financiële crisis (voor iedereen, ook ondernemers)
  • Vrolijk besparen (meer gericht op gezin)

Zie winkel voor komende workshops. Vraag vrijblijvend informatie via contactpagina

Winkelmand

Marieke Henselmans

Marieke HenselmansMarieke publiceert al jaren over geldzaken en krijgt steeds een positieve pers. In vele recensies (van Margriet, de Telegraaf, en Trouw tot NRC) wordt zij geprezen om haar opgewekte schrijfstijl, verdieping in de onderwerpen, haar humor en het feit dat ze nooit aan het moraliseren slaat.

Lees verder op pagina ‘Marieke Henselmans‘.

Boeken